Rijbewijszaken

Wij zijn tevens gespecialiseerd in juridische problemen rondom het rijbewijs. Als uw rijbewijs (of dat van een van uw medewerkers) is ingevorderd en/of ingehouden kunnen wij u helpen bij een zo spoedig mogelijke teruggave. In eerste instantie wordt er alleen beslist op grond van de vermeende snelheid of het vermeende gehalte van alcohol of drugs dat in uw adem of bloed is gemeten. Dat betekent dat er nog een heleboel is te winnen nadat u uw rijbewijs in eerste instantie bent kwijt geraakt.

Wij kunnen direct een klaagschrift indienen waarin we naast de formele punten ook uw persoonlijke belangen naar voren zullen brengen. Op grond daarvan wordt een belangenafweging gemaakt en lukt het ons in veel geval om uw rijbewijs terug te krijgen in afwachting van een definitieve beslissing in uw zaak.

Het is daarbij tevens van belang om in een vroeg stadium te anticiperen op de bestuursrechtelijke gevolgen (vanuit het CBR) of latere gevolgen die aan een mogelijke veroordeling kleven (de recidiveregeling). Ook met deze onderdelen hebben wij ruime ervaring. Wij helpen u niet enkel op de korte termijn maar bieden u graag een totaaloplossing. Neemt u direct contact op met een van onze specialisten zodat wij u kunnen vertellen wat u kunt verwachten en wat wij voor u kunnen doen.